Julklappsfix

 Min stackars lillasyster råkar ut för mina små projekt titt som tätt så i julklapp fick jag lov att plocka ihop ett litet planner kit åt henne. Eftersom vi firade lilljul nu i mellandagarna så hade vi en liten Aladdin ask som låg och skräpade efter storjulen. Den tömde jag, i en skål. Och norpade en chokladbit gjorde jag också. 

Sen klädde jag hela asken i scrappapper som jag skar till. Alla hörn och skarvar klädde jag sedan i washitejp. Satte på en smula bling och fyllde på med godsaker av det osockrade men riktigt söta slaget. Innehållet slogs in i silkespapper jag återbrukade från min senaste Sirapsbox. 

Hela paketet gjordes med tusen barn springandes runt benen och andan i halsen då jag i sedvanlig tid var ute i sista sekund. Annars hade jag bjudit på en liten steg för steg guide. 

Men principen lyder: mät ask, klipp papper, limma och sätt ihop. Svär över att allt blir snett. Fippla lite med en skalpell. Rädda allt med washitejp. 

Delar av innehållet. Die cuts och stickers från Simple Stories, stor uggla från Happie Scrappie, häfte med post its från Filofax och lite annat smått och gott. 

Chip!
/Anna 

Ps Tess ska prova ditt recept hör någon dag, är grymt förtjust i sojafärs. Ska knåpa ihop en liten julklapp när det lugnat sig lite här! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0