DagensDet gick fort att gömma sig i sängen igen imorse efter att ha gått förbi vardagsrummet i 3 sekunder, i runda slängar. Det finns trots allt vissa fördelar med att bo i en lägenhet inne i stan... där är åtminstone temperaturen på plussidan oavsett årstid. Så gubben fick agera hjälte och eldade för brinnande livet hela förmiddagen och jag snarkade vidare ett tag (enbart för att behålla värmen).

Råkade gå in på hms hemsida och har börjat fundera på nyårutstyrsel. Inte så att jag är extremt tjejig av mig men va tusan det är ju nyår ju! Nu till den stora frågan, kan man blanda grått och guld? Hittade en toppensöt grå klänning och massor av dunderfina guldiga tingeltangel... åååh och världens bästa ballerinaskor. What to dooooooO!? Det är inte lätt att vara jag ibland!

Dagens


Idag önskar jag lite att jag vore en superhjälte. Försöker för mitt liv att förstå mig på den där fördömda handelsrätten, ska bli himla skönt när tentan på den kursen är avklarad. Aldrig mer handelsrätt blir det för min del då i alla fall.

Håller för övrigt på att gå under av hunger just nu. Undrar när min kära sambo kommer hem så vi kan dra iväg o handla massa massa massa maaaat! Fuskade och gjorde mig nån form av mellanmål i alla fall på det som fanns i kylen. Fil, lingonsylt och havregryn. Spännande kombo må jag säga.

Nej men ärligt talat nu vill jag ha ett stycke dött djur med bröd och inoljade potatisar till.

Dagens...eller snarare kvällens outfit är så lite som möjligt! Ska snart vira ner mig i täcket i sängen... först ska jag bara hitta en ruggigt bra film och kanske äta upp min mat. Tycker jag gjort mig välförtjänt av en ruggigt slapp kväll efter den här veckan.

Och jag som varit sugen på lakrits hela veckan köpte ju självfallet det till resan hem. Men var jag sugen på lakrits när jag väl satt på tåget då? Nej klart jag inte var! Typiskt också... Åt några stycken i alla fall för att det inte skulle kännas bortkastat.

Men vad tusan ska jag se ikväll då?

Dagens!Dagens outfit har mer eller mindre varit mycket papper, pennor och annat bra skolmaterial som jag begravt näsan i. Händerna har jag lyckats spraymåla med pennor i diverse olika färger, framförallt olika lilatoner. Det syns tyvärr inte på bilden dock... Varmt har väl också varit lite av ett ledord. Köldknäpp kan man ju lätt prata på att det varit de senaste två dagarna!

gravid...

det skulle ju vara lätt tro att jag är det just nu med tanke på mina ultracravings för typsikt konstiga saker idag. russin. lakrits. nötter. mandlar. mer russin. Än så länge har jag inte fått nåt av the above. jävla oflyt hele tia.

nej för hundan nu ska jag ta mig tusan ta mig en näve torkade vindruvor ändå. för jag är vuxen nu och fååår faktiskt göra det om jag vill!

BOOOBS!

Jag säger bara en sak, Nina. Hon är verkligen världens bästa på det där med youtubande!

typsikt också

Om jag inte sagt det tidigare så säger jag det nu. Jag. Hatar. Att. Vara. Kvinna.

Dessutom har jag fått en finne på näsan. Fan! Ingen choklad har jag att trösta mig med helller. Fan. Och ingen att krama på. Det är SYND om mig!

Men i övermorn ska jag hem och då ska jag kramas och baka cholkladkakor som man kan äta i sängen (om man vill) och så ska jag lönnmörda min finne. Då blir allt bra igen :D


2012

Då har kvällen spenderats med att kika på bio med familjen. Trevligt trevligt! Syrran sammanfattade filmen bäst tror jag, helt enkelt en blandning mellan Titanic och Armageddon. Jorden går under, alla är lessna och folk dör. Under vissa delar av filmen känns det dessutom som att åka karusell och jag som är lite (ganska mycket) höjdrädd höll mig i smyg fast i biostolen. Alla skrattade en hel gång, däru! Ingen hög grinfaktor dock men what the heck en tår lyckades jag nog klämma fram vid nåt extra klyshigt ställe, men i övrigt så var det ganska torrt.Sen blev det Happy meal på donken och hela familjen höll på att dö av skrattkramp när mamma frågade om jag kunde få byta mitt skepp mot en yoda... Vad kan jag säga? Age is nothing but a number =) Har sparat mina äpplen till ett senare tillfälle, råkade äta lite för mycket godis under bion. Bad me!

Nu ska jag vara trött och dåsig en sväng innan jag sussar inför morgondagens utmaningar!

tjingeling!

nej

jag tycker inte det är kul när någon säger att jag och mamma ser ut att kunna vara tvillingar. jag har redan åldersnoja så det räcker... :( så sluta sticka in huvudet på mitt kontor och säga såna dumheter.

hemma är det för övrigt sol. jag hatar numera alla där hemma för här är det grått. grått och ja just det, grått! kanske till och med hinner få grått hår innan jag tar mig hem om det ska fortsätta vara sånt här tråkväder... burr!

sex

Det är verkligen inte helt okej att gå upp så tidigt på morgonen. När sedan promenaden till jobbet består av mörker, mer mörker och två trötta (och lite morgongriniga) föräldrar... Ja vad ska jag säga?

Bädda ner mig under ett varmt gosigt täcke istället pretty prease with a cherry on top...?

RSS 2.0