Fina försäkring

Man skulle väl kunna säga att det finns två former av graviditetsförsäkringar. Jag är för närvarande innehavare av den ena formen av försäkring nu. Det är inte så rockigt alla gånger vill jag lova! Det har förvisso sina ljusa sidor också, jag är ju försäkrad for fracks sake! För att muntra upp mig själv i mitt tillstånd råkade jag köpa alldeles för mycket tingeltangel förut...


....Ooops!

DagensDå var dag två i skolan avklarad för den här gången. Bara en kvar sen får jag änteligen åka hem till mitt. Vill mest av allt bara skrika just nu... Så om SJ får för sig att på något vis strula för mig imorgon är det mord i sinnet! Ville inte veta av några tvåtimmars förseningar eller dylikt. Jag vill hem till mitt hem och min fis och bara vara.

Känns bra att veta att helgen enbart kommer att ägnas åt att inte göra ett vettigt ting. Eller jo jag kanske tvingas betala räkningar, och visst det kan ju skapa lite ångest hos vem som helst. Men inget städa/jobba/plugga. Nån måtta får det vara.

Nu ska jag härda ut de sista ödesdigra timmarna...!

shoot me nowKäre tid! Jag är så trött så jag tror jag dör! Ok, jag erkänner jag för skylla mig själv. Men alltså så här, alltså... Äh! om jag går upp klockan sex på morgonen är jag trött resten av dan oavsett. Faktiskt. Men det hjälper väl inte direkt att sitta uppe och spela dåliga mobilspel heller kanske. Krävs mycket viljestyrka emellanåt för att inte somna på plats kan jag lova.

Tror det där med att göra andra saker är en av mina riktigt starka sidor, eller svaga det beror på vilken syn man har på saken. Som exempelvis nu, jag ska ju defenitivt inte sitta och skriva strunt här, har ju ett studiearbete att slutföra. Ett studiearbete som jag skjutit både en och två dagar för mycket. Men det är som en lite spärr där. Kan inte riktigt förklara den så istället hittar jag väldigt många bra onödiga saker att göra. Kanske sova en sväng och sen göra färdigt? Hmm..!

Heja surfittan!

Eftersom det är lite min grej att vara surfittig emellanåt har jag nu skickat in en sån där resegaranti grej till sj. Hela 80 kronor har jag rätt till! Vilket eventuellt täcker kostnaden för mössan och vantarna jag så lägligt glömde på tåget, antingen om jag får göra nytt eller bita i det sura äpplet och betala företaget som sköter SJs borttappat avdelning.

Jag har en liten fundering när det gäller SJs komma i tid garanti (egentligen ganska många) alltså för bara ett halvår sen hade en två timmars försening gett mig pengarna tillbaka för biljetten, faktum är att för min resa hade 40 minuter räckt. Idag ger en försening på två timmar (!) hälften tillbaka. Det jag undrar över är om det gjort SJ lite latare? Hade jag till exempel för ett år sedan varit tvungen att vänta en och en halv timme i Katrineholm eller hade de av rädsla för att vara tvugna att betala tillbaka resenärers biljetter istället satt in en buss eller taxi? Egentligen borde man alltid få tillbaka pengarna så länge det inte rör sig om småförseningar på ett par minuter. Seriöst kg betalar väl för en tjänst och förväntar mig väl att den ska fungera? Nåja jag kom hem i alla fall. Och det är ju trevligt. På sätt och vis...

Mera tåg

Framför mig just nu sitter tre fräna kids, de ser precis ut som att vara hämtade från någon High school såpa (vilken som helst nästan). Som pricken över i prater di tocken utrikiska og! Ska nog spendera resten av resan med att klura ihop storyn till deras serie xD (vilken de dock är högst omedvetna om att de medverkar i)

Heja SJ!

Sitter återigen på tåg mellan Arvika-Norrköping, den här gången för att fira pappas 50-årsdag. Trevligt trevligt! Tåget är (i vanlig ordning?) försenat. Och visst det händer både en och två gånger och visst många av dessa gånger är det SJ som är to blame, när tåg är felvända, det är nån form av personalstrul, de har planerat konstigt eller what ever. Men när en elledning har pajjat har jag faktiskt svårt att klandra dem, vissa saker händer även om man gör sitt bästa. Det som verkligen stör mig är när människor börjar skälla på helt fel personer, som tjejen i cafévagnen. Seriöst! Visst man kan vara irriterad men att börja gapa på en person som ändå inte kan göra något och som inte heller bär skulden för problemet är ganska lamt. Efftersom jag sitter precis bredvid caféluckan får jag höra det mesta av skället. Eller vad sägs om att köra tillbaka eftersom en passagerare ändå kommer missa sitt superviktiga möte? Herre jösses! Varför inte bara göra det bästa av situationen när man faktiskt inte kan göra något åt den? Nu rullar vi igen i alla fall! En dryg timmes försening. Kan jag göra något åt det? Nope! So better enjoy och kanske sova en stund.

RSS 2.0