Borde och borde...

Saker jag borde göra nu:
  • Skriva LIA-rapport
  • Packa
  • Plocka
  • Omskola
  • Ställa ut plantor till bättre behövande
  • Plocka iordning efter målerikaos

Saker jag gör just nu:
  • INGENTING!

Nu är i alla fall praktiken slut, inte bara för den här gången utan helt och hållet. Det känns lite underligt att inte gå tillbaka dit på måndag får jag då lov att säga! Men jag kommer nog kika upp där och säga hej framöver i alla fall. Så de inte glömmer bort mig. Har de tur (otur?) kanske jag använder dem som testobjekt i nåt nytt testbak.

Nej ut i solen och fortsätta göra ingenting en smula innan jag får kvällsbesök!

Chip!

Om folk ändå ska hålla på

att röka på min balkong så kan jag väl åtminstone få lite fina askkoppar?

Är dödligt kär i den gula varianten. Ett litet tips inför födelsedagen om knappt en månad så där... Om det är någon som letar efter något bra att köpa menar jag. Typisk sak som jag gillar men inte tar mig råd att köpa själv. Fatta fräsigt att ha en massa små pippisar i olika färger!

Chip!


ps. pippisarna kommer från ILVA.se precis som borden igår.  


Hjälp!

Jag är lite på jakt efter ett lite mindre bord ut till balkongen. Och nu har jag lite beslutsångest!

Vilken färg är egentligen snyggast till mitt lilla krypin? Det finns i gult också men tyvärr så levereras det inte via webshoppen, annars hade valet varit nästintill givet! Borden går att hitta på HÄR!

 

Idag hittade jag åtminstone en trevlig liten trasmatta som ska få flytta ut så snart målandet och oljandet är klart. 25 pix tyckte jag var ett synnerligen överkommligt pris för en precis lagom stor matta med rätt nyanser i. Miljömyran är helt enkelt bäst!

 

Nä dags att baka lite kanske? Sista dagen på praktiken imorgon och då hör det välan till att bjussa på nåt gött. Frågan är bara vad? Är det kakor eller tårta som gäller? Hmm!

 

Chip!


Sist men inte minst...

VÄXTERNA! Jag kan väl säga så här att det ser ut lite som på detta vis:

Lite suddigt månne men point is: det växer fortfarande och nu flyttas det hela ut och in i stort sett varje dag. Det där är förövrigt bara i stort sett alla växter. Det bort några till hemma hos oss. Men nu är planen att göra mig av med överskottet innan jag åker iväg till mor o far o syster nästa vecka. Ska plocka ihop det jag själv vill ha och det som syster ska få. Resten får antingen grannarna eller så hamnar de på någon annan bra plats.

Det är så fascinerande, hade jag inte kikat på gamla bilder hade jag inte trott att de växer alls. Men det gör de ju uppenbarligen. Kika bara på hur fint tomaterna tar sig

De är ju inte på långa vägar lite stora som de man kan hitta på torget. Men jag vet att de klarar av mitt sätt att vara och det är inte fy skam det inte!

På tagetes fronten har följande hänt: 10 st av de "vanliga" fröerna har dykt upp. I eftervissnat krukorna har intet kommit än så länge och i den sista lådan har 4 kommit upp. Hyfsat bra ändå! Och nu vet jag ju vilka frön som tar sig bäst till nästa år. Ska bli spännande att se hur själva plantorna tar sig nu också.

Nu ska jag natta bäbbarna för idag!

Chip!


På tal om påsk!

Jäklar i min låda vilket väder vi haft denna påskhelg! Det fanns mängder av saker jag hade tänkt ta mig för men icke! Istället blev det en massa olika mer eller mindre spontana aktiviteter. Men ärligt talat så är väl det vad påsken är till för?

Skärtorsdagen var en kort dag. I alla fall om man tänker i jobb banor. Efter jobbet passade jag på att umgås lite med helgens gäst. Dagen slutade efter en del promenerande och parkhäng med att vi packade köket fullt i folk som hjälptes åt att laga dödsgod mat. Fina fisken!

Oh inte att förglömma! Gubben hade en liten överraskning åt mig när jag kom hem. En bukett av mina favoritblommor hade han plockat åt mig. Är han inte söt så säg!

Vackra vackra vitsippor! I bakgrunden står min favorittavla som en av mina kusiner målat. Den gjorde sig minsann riktigt bra med buketten.

Långfredagen började fint. Vi begav oss ut och plockade nässlor i solen som jag inte riktigt vet om det är en tidig sommarsol eller ovanligt varm vårsol. Bäst att njuta av solen så länge den är framme.

Gott nyttigt och gratis: NÄSSLOR! Växer i mängder nu! Mina ligger och torkar i köket. Nom nom! Måste ut och plocka MER!

På kvällen drack vi lite vin och snackade strunt för att avlsuta med att dansa våra lurviga.

Påskafton var utan tvekan något segare... Men det struntade vi i och gick ut på stan! Vi kikade på allsköns loppisar och jag hittade bland annat ett gäng barnböcker som fick följa med hem. Den nya favoriten heter "Filuren och andra sagor" och är hur fin som helst. Någon som vet hur gammal den är egentligen? Försökte hitta årtal i den men det står verkligen ingenstans! Urskumt! Kvällen ägnades mest åt mys med min lilla gubbe. Och det är minsann inte fy skam det!

Påskdagen var vi bjudna ut till svärmor och väl där blev det påskäggsjakt och ät-tills-du-dör som gällde. Fina människor och helt fantastisk mat! Under eftermiddagen lyckades jag äntligen röja ut lite på balkongen vilket jag hade planerat att göra typ hela helgen. Nu ser man till exempel golvet vilket man i stort sett inte kunnat göra sedan jag vet inte när!

Lika väl att klippa till stackars växter som står och blommar över. När man ändå är ingång menar jag. Så kan de kanske få för sig och blomma mer istället.

Som bonus för utrensandet så fick jag parkhänga lite till. Måste ju som sagt ta till vara på de stunder som ges. Vet ju aldrig hur länge solen håller i sig! Parkhänget uppgraderades till årets, för min del, första grillning. Fantastisk avslutning på en mycket bra dag!

Annandag påsk, när jag trodde att helgen var över så var det ju faktiskt en hel dag kvar! Lite till parkhängande hann vi med innan det var dags för veckans dos av söndagsångest. Den lättades upp av att gubben lagades lasagne medans jag tog hand om disken. Bra deal och fint kvalitetshäng i köket.

Helgens bästa:
  • Vakna på fredag och känna att "ohhh neeeej jag viiiill inte gå uuuupp!!" och inse att jag faktiskt gott kunde sova ett par timmar till. Göööött!!
  • Tänka att "Ooooh nej jobba snart igen" och inse att ja just ja helgen har precis börjat det är hur många dagar kvar som helst.
  • Allra bäst: Fina människor och otroliga mängder av sol!
Chip!

Bra saker på gång!

Efter helgens äventyr har jag påbörjat ett nytt litet projekt på balkongen nu i veckan! Jag har färg ungefär överallt och jag kanske inte är världens bästa målare. Men jag tänker att det är en övningssak och vad är väl bättre än att öva på möbler som annars kanske gått ett mycket värre öde till mötes?

Ett litet smakprov:

Någon som kan gissa vad det är?

Dagsverke

I förrgår passade vi på att njuta lite ute på balkongen det planterades om hejfriskt så att både röd basilika, timjan och chili fick ny jord och större krukor. Sjukt fint att sitta ute och ha det gött i värmen!



Långt ner i jorden hamnade basilikan och glad ser den ut att vara så här i efterhand. Min favorti är en som blivit lite inverterad. Är sjukt nyfiken på att se hur den kommer att se ut när den är stor!



Nu ut i solen en stund!

Chip!

Ett litet test!


Lilla my gömmer en liten hemlighet!

Klart vi måste öppna och kika!

FRÖN! Tog en massa frön förra sommaren efter tagetes. Och i veckan satte jag dem för att se hur gott de gror. Och vilka som gror bäst. Det är blommor som vissnat ner helt på plantan och blommor som eftervissnat på ett litet fat. Blir spännande att se hur många som kommer upp och om det är någon skillnad mellan de båda. Tre frön i varje kruka satte jag och bara de finaste. För att det ska bli lätt att jämföra. Dessutom sattes det nya frön som en slags kontrollgrupp.

Resultat än så länge?
En tagetes i kontrollgruppen har dykt upp så sent som igår kväll. Förhoppningsvis innebär det att de andra inte är långt efter... Vill ha många tagetesar i sommar! De är ju multifunktionella, snygga, goda och så håller de vissa kryp på avstån, smart!

Så klart var Li med och inspekterade arbetet

Måste ju se så att mamma inte fuskar! Sen tror jag att hon hoppas på att få smaka lite av skörden. Katten som inte alls gillar kött när den inte är i burkmat har visat ett oroväckande stort intresse för växter... Pensée blad slinker ner lättare än lätt vill jag lova!

Kompost?

Var inne på en blogg om vad som helst (nästan) och killen har gjort en ursmart kompost, vad sägs om att bygga en sådan här i sommar? På min gata inne i stan finns ingen källsortering vad gäller kompost något som faktiskt gör lite ont i mitt arma hjärta!

Nu ut på parkhäng!

Chip!

Give away pt 2

Tomrummen som lämnats efter violer och tusenskönor fylldes under söndagen upp av tomater och så sattes hela rasket ut på samma plats som föregående dag. Resultatet? 6 tomatplantor mindre. Nu under veckan har lådan fått stå uppe på kontoret där jag har praktik. Än så länge är det inte riktigt någon som vågat ta något. Men jag hoppas att det ska bli ändring på det. Får kanske hota med att slänga det som är kvar till helgen?

Utöver plantor som försvunnit utanför porten så fick min bästis mamma också ett fång växter. En go blandning tomater, basilika och en ettårig pelargon. Sen har det försvunnit ett par stycken kors och tvärs till vänner och bekanta så klart. Trots det så ser det nästan inte ut att bli mindre hemma för det... Underligt!

Gubben har varit ut och fixat lite ny fin jord åt mig så när jag kommer hem så tänkte jag försöka plantera om de röda basilikorna, timjan och eventuellt persiljan. Ja och lite smått som liksom glömts av längs vägen... Som jag tycker så synd om så jag nästan vill grina... Han sitter för övrigt och gör krukor åt mig nu. Hur fin får man vara egentligen?

Sen kanske det är dags att sätta lite sommarblomster. Så som luktärt, sommarmalva och rosenskära. I år får det faktiskt ta och blomma lite mer! Fina rosa/lila/vita nyanser blir det. Förutom tagetesen som är gul/orange. Men det kanske kan få fungera som kontrastfärg mot allt det sköra och söta.

Senare ska jag presentera ett litet experiment som jag påbörjade igår. Eller ja egentligen så påbörjades det faktiskt i slutet av förra sommaren.

Chip!


Åhhh...

Förra veckan la en väns bror upp lite bilder från förra sommaren och vad hittar jag väl där om inte dessa två små guldkorn?

I alla fall jag blir sjuuuukt sugen på sommar igen... Tänk att det var så fint ute då! Ibland kan det bara nyttigt med andra människors perspektiv för att se det man själv inte ser. I helgen ska jag försöka att återskapa lite av sommarkänslan genom att påbörja utröjning och styra upp golvet. Och kanske kanske är det dags att få upp tyg igen? Minns att det var en av de stora wow detaljerna förra året. Hejdå tråkplåt hej fina färger!

Chip!

Fjärilar...

i magen är precis vad jag har nu! Har sökt ett jobb som jag så innerligt gärna vill ha! Hoppas hoppas hoppas att de vill ha mig lika innerligt! Men ptja det är väl bara till att vänta gissar jag... lite som att vänta på fröbebisar och att de ska växa.

Chip!

Parkhäng

Med ett så fantastiskt väder som helgen har bjudit på så är det ju nästan brottsligt att inte inviga årets parkängande! Så det är klart att vi har parkhängt så mycket som det bara går. Vi fyllde termosen av kaffe och stoppade i korgen tillsammans med äppelmuffins! Så slog vi oss ner i stadsparken på filt med tidningar och sällskapde friskt i några timmar. Både idag och igår fick jag sällskap av några riktigt fina vänner och det ska erkännas att tidningarna vi fick med oss mest låg och skräpade...



Ibland är livet så fint att det är svårt att greppa! För vad är väl bättre än goda vänner och sol i mängder?

Balkongrastning

Nu har vi tagit tag i balkongrastandet för säsongen också! Vilket har resulterat i ett ganska kaotiskt utseende på balkongen. Död möter liv kan vi kanske kalla det för?



Liven verkar hur som haver må ritkigt gott av behandlingen så det är väl bara till att fortsätta flytta in och ut vid gott väder. Egentligen borde jag införskaffa lite ny fiberväv... lätt hänt att de bränner sig annars.... stackarna!

Chip!

Toppen!

Åh vissa av basilikorna har äntligen börjat få sitt andra bladpar.



Det här kan låta brutalt och jag kan erkänna att det känns i hjärtat.. men ett himla bra tips när andra bladparet dyker upp är faktiskt att helt sonika plocka bort det. Jag lovar senare i sommar kommer du defenitivt inte ångra dig för det som händer är att det efter toppningen kommer växa ut inte två par blad istället för ett par.



Samma princip gäller för de flesta örtplantor så med andra ord så är det bara bra att skörda lite basilika, timjan och annat gott med jämna mellanrum. Resultatet är fina och busikga plantor!

Härligt väl?

Give away!

Nu har jag äntligen satt igång med min plant give away! Igår var det violer och tusenskönor som fick komma ut.



Resultatet: 10 plantor mindre och en supertrevlig liten tack lapp! Blev himla glad när jag tog in plantorna för kvällen och hittade en glad liten notis!

To be continued!

Mmmfredag!

Oj oj oj vilken vecka det har varit! Jag har fått vara med ut på kundbesök med praktiken och det har varit sjukt kul vill jag lova! Men ojojoj vad trött jag är nu. Blivit långa och väldigt intensiva dagar med papper och siffror och nya ansikten. Var sjukt sugen på att baka men jag orkar inte. Så det får väl bli äppelmuffins imorgon när jag återfått krafter igen kanske. Jag orkar inte ens baka världens enklaste muffins men jag tänkte i alla fall lägga ut ett litet recept på dem. Kladdkakemuffins så som jag själv föredrar att göra dem. Med andra ord sjukt mycket kakao och mycket kärlek!

KLADDKAKEMUFFINS


Ugn ca 175 grader

Ingredienser

100 g smör
2 ägg
2.5 dl socker
1 msk vaniljsocker
6 msk kakao
2 dl vetemjöl

Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt kakao och vaniljsocker, sikta gärna i för att undvika klumpar av kakao. Tillsätt mjöl och blanda jämt. Sist i med smöret. Häll i en form eller muffinsformar placerade på muffinsplåt (annars har jag en känsla av att det blir väldans platta muffins) och peta in i ugnen ca 20 min. Den ska vara kletig och god innuti. Servera gärna med lite grädde på toppen eller vid sidan av.

Goda smaksättningar
Hackad smaksatt choklad eller bara fin mörk choklad
Frusna hallon är galet gott, så klart går det att använda andra frusna bär med
En nypa salt är alltid fint
Hackade nötter, personligen är jag dödligt förtjust i hasselnötter

Det finns verkligen tusen sätt att variera en vanlig enkel kladdkaka det är faktiskt bara att kolla vad som finns i skåpen och känna efter vad som får det att vattnas lite extra i munnen. Det fina med kladdkaka är att det går lätt och ganska snabbt att svänga ihop utifall att det kommer över en kompis eller två på kaffe.

Chip!

Ps.


Ligrisen börjar bli misstänkt nyfiken på mina växter. Förra veckan kom vi, eller snarare en vän, på henne med att stå och beta penséer... Helt nöjd var hon där hon stod och betade likt en ko på grönbete. Tyvärr så tyckte jag att det viktigare att putta iväg henne än knäppa en bild. För oj oj oj vilken bra bild det hade blivit! Tomater verkar hin ju förvisso inte heller helt främmande för...

Just ja växterna!

Om vi säger så här för ungefär en vecka sen såg det ut lite som så här:


En liten del av odlingen. Rättare sagt det som var förlagt till bokhyllan. Basilika, tomater, timjan och gräslök. Tomaterna precis omskolade.

Nu har lite av växterna blivit förflyttade in till garderoben där de får betydligt bättre ljus under en mycket trevligare lampa.


Här bor nu chili, tomater, timjan, basilika och gräslök. Och jag tycker de ser ut att trivas! Ljuset är betydligt kallare än den lågenergilampa som jag har i vardagsrummet. Vissa av basilikorna har redan börjat få sitt andra par karaktärsblad och vad jag ska göra med dem ska jag visa lite senare i veckan. Då ska de omskolas (vilket jag borde gjort för typ en vecka sedan men inte hunnit) och så ska jag visa ytterligare ett bra knep!


I bokyllan bor lite tomater som inte fått plats i garderoben, ett par ettåriga pelargoner, en hemlis och lite smultron. Tomaterna här är omskolade något senare än de andra men de kommer nog ikapp. Smultron finns det ett par stycken av även inne i sovrummet. En har dött och två lever. Hyfsat bra ratio ändå?


Sen är det så klart köket och köksbordet. Där finner man större delen av mina violer och tusenskönor vilka jag tycker tar sig riktigt fint! Tänker på hur små och taniga de var innan de omskolades och hur mycket större de är nu! Visst några har strukit med (speciellt de i sovrummet som råkat hamna i golvet eller glömts bort) men majoritetet är kvar och gottar sig. Solhatten börjar se riktigt maffig ut i mina ögon och persiljan är visserligen lite ranglig men nog tusan ska den bli fin den med! Min citrontimjan blev också förflyttad ut hit och efter omskolning är det nu tre stackare kvar. De har blivit kraftigt misshandlade så jag är glad att det finns något kvar alls... Sen finns det även backtimjan men den var inte så lätt att fånga på bild... hur som haver börjar karaktärsbladspar nummer två visa sig på de flesta så jag gissar på att de trivs.

För egen del tycker jag att det växer så det knakar i alla fall! Det är kanske svårt att se från dag till dag men på bara en vecka så händer det ju urmycket! Och visst blir det en del jobb men nog katten är det kul! Ska som sagt omskola basilika och så tror jag att chilin skulle må gott av lite större krukor. Dock blir det bara de jag ska behålla själv som omskolas denna gång. Dels för att jag är lat och dels för att det blir nedrans dyrt att stå för krukor till höger och vänster. Har sparat lite bra plasthinkar som nog ska passa bra. Trevligt när tråkiga yoghurthinkar blir annat än bara skräp!

Så himla trivsamt med alla lukter som uppstår! Speciellt när man skolar om eller stryker handen igenom en matta av persilja.

Det var allt så här långt. Nu ska jag sova så jag orkar gå upp tidigt imorgon och följa med ut på mitt första kundbesök minsann!

Chip!

Come in to my world

Ja jag vet jag har lovat i en mindre evighet nu att visa hur det går... men om vi säger så här den senaste veckan har varit virrvarrig! Det har blivit ett gäng mer eller mindre spontana aktiviteter kan jag väl lugnt lova!

Vi kan börja med förra måndagen (bara för att suga lite på karamellen). Finfint väder gjorde att jag och en vän tog oss ut och letade påskris. Och jösses vilken tur det var! För vädret var perfekt och nog tusan hade de varit och beskurit björkar samma dag! Dagen efter var det tråkväder och då satt jag och smyglog för mig själv att jag lyckats ta till vara på findagen.

Resultatet efter dagen blev självfallet ett trevligt litet påskris som i skrivande stund ser ut lite som så här:

Istället för fjädrar så snurrade jag ihop lite ståltråd som jag prydde med garnrester. Och en pärla så klart. Tanken var att göra fler hjärtan men jag tror att jag nöjer mig. Vill ju inte överglänsa de fina gröna bladen heller! Vasen är från Konsum och inhandlad någon gång under hösten. Vill minnas att det var en riktigt billig liten vas också.

Eftersom det jag råkade få med mig hiskeligt mycket påskris kunde jag inte låta bli att testa att göra en liten krans också. Hjärtformat är något jag gillar så det fick det ta mig tusan bli!

För egen del är jag trots allt ganska nöjd med resultatet. Gubben tyckte att min lilla fågel ser mest ut som den garntuss den är. Men själv tänker jag att med lite fantasi så är det en pippi. Den har till och med en liten historia i mitt huvud.

Sen tror jag minsann att jag slår ihop ett par dagar för att inte bli långrandig. För att göra fint inför helgbesöket tyckte jag att det var trevligt att balkongpynta lite. Ärligt talat så säger balkongen mest ond bråd död för närvarande och så kan vi inte ha det. En tur till Karlstad med second hand och lite Plantagen resulterade i ett litet arrangemang.

Tycker nästan att der ser ut som att emaljfatet från Erikshjälpen är som gjort för garnvindan från Miljömyran. Dödligt snyggt i mina ögon i alla fall!

Sen kunde jag inte riktigt hindra mig själv utan det fick följa med ett gäng penséer från Konsum också dagen därpå. Jag vet att det är tantblommor. Men de är ganska fina och man behöver faktiskt inte köpa de allra allra största och pråligaste. Jag gillar i alla fall hur det ser ut!


Sen kom helgen och syster och det var en helt fabulös helg to say the least! Äntligen fick jag presentera mitt Norrköpingsliv för mitt Arvikaliv och vice versa. Och dessutom spendera skandalöst mycket tid med tidernas finaste lillasyster. Tror knappast det kan bli bättre!

Ja just ja växterna! Vi tar det i ett annat inlägg väl?

Chip?


Det våras ta mig tusan!

En vanlig dag så som idag kan det vara fint att få förundras över hur vackert det är att våren är på väg. Tyckte det passade alldeles utmärkt att ta med mig kameran på vägen tillbaka till praktiken och efter lunchen spanades efter vårtecken. Och tur var väl det att jag inte väntade för nu passar det på att regna. Och även om det kanske är lite trist att det regnar så får jag väl tänka som så att det minst lika bra det för regnet gör ju att våren kommer mer och snabbare.

Faktum är att om man bara letar minsta lilla så finns det hur många tecken som helst att hitta. Maskrosor börjar dyka upp i mängder längs med husfasader och i rabatter. Och knoppar börjar visa den sommargröna färg som är på väg att ta över vinterns grånande ytor. Och tittar man på gräsmattor så är det ju helt klart så att de hötonade nyansen börjat få bråka med det nya och friska gräset.


Grå vinter möter grön vår. Höstglömda löv gömmer blommor och gräs.

Dessutom har jag börjat revidera det där med att vitsippan är min favoritblomma. Maskrosen är på god väg att ta över den platsen. Den struntar i dåliga förutsättningar och ganska kasst rykte och bosätter sig istället där den känner för det. Sak samma om det är asfalt i vägen eller om det finns människor som inte gör annat än att plocka bort dem och rycka upp deras rötter. De väljer att växa på så länge de kan. Sen är finns det ju också folk som odlar den i mängder på grund av blommans goda egenskaper med. Gul och fin är den med. Som små solar i tusental om man har tur. Det hade vi på ängen bakom vårt hus när jag var mindre. Tusentals strålande maskrossolar.

Förhoppningsvis hinner jag lägga upp lite bilder på våren inne hos oss ikväll. Det har införskaffats lite blommande varianter (fusk kan tyckas men de behövs för att lyfta själen en smula) och så växer det så det knakar i alla gömmor och vrår där jag ställt mina fröbebisar.

Chip så länge!

Dagens

Nästa helg kommer ju syster och hälsar på och inför det har jag idag storstädat badrummet. Guuuud vad tråkigt. Men uj vad fint resultatet blir! Gubben hade i alla fall roligt åt mig. Har en förkärlek till att städa badrummet oklädd för att slippa skräpa ner kläder helt i ondödan...
Ska bli superkul att få hit syster och fa ta hand om henne lite en helg. En för henne helt barnfri helg till råga på allt! Undrar vad vi ska kunna hitta på med henne då...!
Har även omskolat större delen av alla tomater, tänkte ta sista delen efter kalasmiddagen idag. Hoppas att de ska tycka om sina nya krukor! Tänkte lägga upp lite bilder på hur det växer. För växer det kan jag lova att det gör! Ojojoj! Vet snart inte var det ska finnas plats att ställa ytterligare krukor... Men snart blir jag i alla fall av med någon liten rackare. Gubbens mamma var sugen på både tomater och chili. Sen är det bara att adoptera ut resten. Det tråkigaste folk säger är "men inte kan väl jag" eller "tänk om jag dödar dem?" Ja om de dör så dör de. Kan man ju aldrig veta sådär i förväg ju. Och går det bra är det ju bara att vara glad för det. Faktum är att jag i år tänkte vara lite ondare än förra året. Allt som inte får nya hem innan ett än så länge hemligt datum hamnar på komposten! Och då måste det väl vara bättre att ge dem en chans väl? Tänkte väl det.
Nej nu är det dags att göra även mig ren. Får besök till kalasmiddagen och då kan jag inte se ut som sju svåra år heller!
Chip!

RSS 2.0