Susar i säven

Då var klockan återigen mitt på dagen och jag ligger mellan mina två snusande ungar. Det är stunder som denna som en kommer sakna en dag, så jag passar på att njuta. 

Humlan var helt fantastisk att ta med på resan i helgen glad som en lärka och pigg som få. Tror mycket är en kombination tur och en hel del arbete som ligger bakom. Ofta säger jag ju att ja jag har tur jag eller något åt det hållet. Men faktum kvarstår att det faktiskt ligger en hel del arbete bakom också. Att ta hand om små barn är verkligen ett kärt bekymmer. Att läsa tecken, bära, städa, pussa, aktivera och älska. Litet som smått sammantaget blir det en hel del som ska roddas under en dag. Bara alla ammingssesioner kräver sin tuttbärare. Ibland kommer det så snabbt att förminska sitt eget arbete. Jag får nog lov att sluta med det, bara under tiden jag skrivit denna korta text så har jag ammat ett par gånger, torkat kräks, pratat gulligt, fått ena bröstvårtan avbiten (nästan) samt hållt mig vaken. Ibland kommer betalningen som ett brev på posten. Som igår kväll när alla intryck samt en rackarns förkylning sjunkit in och stackars humlan skriker förtvivlat i flera timmar och vägrar allt. Förutom att bli buren. Så jag bar, bar och bar. Skumpade och pratade försiktigt. Tills vi slocknade i fåtöljen utmattade. 

Nu är ena barnet inte alls suget på att ligga kvar i sängen så får avlägsna oss så tigern får sin väl behövda sömn. 

Chip! 

På resande fot


I helgen har jag varit ute och flugit runt med humlan igen. Vi har gjort Stockholm tillsammans och jag hörde talas om att vädret visst var helt fantastiskt igår. Vi var inne hela dagen lång så det gick oss obemärkt förbi. Bilden illustrerar min utsikt för tillfället. Vi  är och säger hej på en av mina kusiner. Stackars humlis har blivit tokförkyld över natten så han ligger mest och rosslar och klunkar i sig. 

Igår var vi på utvärdering och workshop för Barnvagnsmarschen med RFSU. Andra året i rad jag varit med och arrangerar en Barnvagnsmarsch och jag är ännu mer pepp på att anordna en nästa år. Då kommer jag dessutom både vara hemma samt inte vara gravid. Kan inte bli annat än succé väl? 

Nu återstår bara att åka hem till min tiger och gubbe. Får alltid lite lätt panik när jag ska resa innan jag sitter i tryggt förvar på tåget. 

Chip så länge! 

Väggdeko


En liten butik hade en rolig tävling på sin blogg som passade bra att använda till ett litet projekt jag har här hemma. Beställde lite (läs: alldeles för mycket) bilder plus några instabilder som jag tänkt hänga i ungarnas rum. Så jag tog layouten och gjorde den tvärtom, typ. Eftersom fotona jag valt var i rätt härliga färger så fick pl kort och annat gå i mer neutrala färger. Har lite dille på guld för tillfället och lät mig frossa rejält. Material jag använt är: 
Simple Stories Gold Sn@p pack
Doodlebug Washi tape Friendly Forrest Falling leaves 
Little B Foil Tape Hearts 

Nu ska jag bara spika upp lite spik och sätta upp mattvarp så det kan komma upp på väggen också. 

Länk till tävlingen: http://enlitenbutik.blogspot.se/2015/08/augustis-tavling.html?m=0

RSS 2.0