Finfrämmat, tigrar och kalasbestyr


Sicken vecka vi har framför oss! Igår hade vi finbesök från Stockholm med fika. Vi lyckades även införskaffa lite pyssel och sånt till helgens bravader. Mormor fyller jämnt till veckan så det är storkalas på lördag. Och inför det har vi ett par saker som ska fixas, paj åt allergikern, lägga in fetaost, göra kort och lite annat plock. Familjen kommer ju hit på fredag också så hemmavid ska det städas och göras fint. Och så ska jag ge mig på att baka tårta. Eventuellt något mer. Till det ska det handlas så klart. Med unge, utan bil. Just det, vi har tagit tag i barnrummet också. Den stora motivatorn är ett torn i sovrummet bestående av allt som stod i barnrummet tidigare... Dessutom borde en försöka ta sig ut till mormodern på den riktiga födelsedagen. 

Allt med tigern i släptåg. En tiger som vill bli underhållen och road för att inte påbörja en masa hyss. Så var det trädgården också. Och kolonin. Och tvätten. Ja ja det får bli vad det blir. 

Idag blir en första vända till affären. Blir att ta vagnen vilket börjar kännas ovant. Har blivit betydligt bättre på att bära vartän jag ska. Men storhandling kräver vagn. Tur vi är två emellanåt. 

Nu kör vi! 

Chip! 

Ps. Åreta första åska igår kväll, tigern roade sig i regnet och sov sig igenom dundret. Smidigt! 

Kommentarer
Postat av: Lill

Låt honom underhålla sig själv ibland...det är bra för barn att ha lite tråkigt så dom får använda sin egen fantasi till att sysselsätta sig :) även om det blir lite hyss :)

Svar: Tråkigt har han allt. Det jobbiga är ju när hyssen heter springautivägen eller krossa porslin eller......
Anna .

2014-05-21 @ 12:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0