DagensHar suttit under dagen och läst sjukt mycket om kommunikation. Sitter och lurar på projektarbetet under tiden och ju mer jag läser desto mer känner jag att jag bara vill skriva skriva skriva. Hoppas bara att de andra i gruppen känner så, så svårt att veta vad de tycker. Vet inte om de känner sig peppade alls eller om de också tycker det är kul. Men det där med hur gruppen fungerar drar jag mig lite för att ta tag i. Det tar emot liksom. Bäst att släppa det för tillfället.

I övrigt är hushållet i stort sett tömt på te och mat nu. Pengar imorn och förhoppningsvis ytterligare en storhandling väntar! Himla smidigt att bara gå till kyl/frys och fundera på vad man vill laga än att behöva köpa grejer vareviga gång. Speciellt i den här fördöma kylan! Och den fördömda snön ska vi inte prata om! När ska den någonsin försvinna? Och hela tiden verkar det bara komma mer mer och mer snö. Var kommer den ifrån egentligen? Kan man inte bara skicka allt fruset vatten nånstans där den behövs istället?

Snart finns ett inlägg om världens finaste syster att läsa. På begäran av mina icke existerande läsare. Just you wait and see!

Nu tillbaka till böckerna och se till att få fingrarna lite avskrivna så jag kan ta tag i mer hushållsnära tjänser som att damma och dona! Kanske även ta itu med ytterligare ett kakbak, det är alltid uppskattat med goda kakor. Och är magen glad så är människan glad!

chip!

C is for cookie

Nu är jag verkligen toootalt slut! Har handlat och bakat så jag blir alldeles viririg och stirrig. Men nu behöver jag åtminstone förhoppningsvis inte handla på ett braaaa tag!

Lite sorgligt kändes det att ta farväl av surdegen som jag matat och pratat med i några dagar nu. Men förhoppningsvis har transformeringen gjort den lite gladare, får se imorn till frukost. I värsta fall får jag väl ta till det andra baket för dagen, korintkakor på mormors vis! Vi har ungefär en miljon kakor på svalning i köket nu så det kanske kan vara lika bra att göra sig av med dem under frukosten... hrm... he...

Kanske vore en bra idé att sova nu... ett bra tecken på det är när ögonen ofrivilligt går i kors och jag börjar snarka så smått framför datorn (och stava fel! fan för att skriva om hela tiden!). Jag tror det kan vara ett tecken på att täcket är en bättre vän för närvarande än datorn i alla fall...

DagensNågonting är inte helt okej när -8 grader framstår som en hyfast varm dag. Nu är jag seriöst trött på kylan så i ren protest sitter jag hemma och läser i min nya favorit fotölj. Visst att risken för att göra helt andra grejer än de jag borde göra relvativt stor, men det struntar jag i. Jag ger mig helt enkelt inte ut i kylan om jag inte nödvändtigtvis måste!

Har fått någon form av ordning på vårt hem nu också, flyttade hit nästan alla resterande möbler under helgen, smidigt som tusan gick det också ska tilläggas. Var många som skulle flyttas samtidigt så det blev någon form av tippen-flytta-öla dag. Riktigt najs! Tippentoppen dag kanske är ett bättre uttryck?

Nu ska jag vira ner mig i filten igen och krypa ner i min fina fotölj och fortsätta läsa om kalkyleringar och siffror hit och dit. Kalla mig skum men ibland är det riktigt kul faktiskt!

chip hej!

RSS 2.0