Kalas! Hurra!I helgen var det efter nästan 30 år min tur att fixa ett födelsedagskalas! Lite pirrigt var det, jag är alltid lite orolig att det inte ska räcka och vill att alla ska ha det trevligt och trivas. 

Tårtan var en klassisk pannkakstårta fylld med grädde och äpple/mangopuré. Den blev inte världshistoriens vackraste men det blev tårta i alla fall! Får lov att spara ihop till en riktig pannkakslagg för vår gjutjärnspanna var ingen höjdare att steka i... Förutom tårta fanns det monsterrussin, kokosmuffins, pizzabullar och chokladbollar. Allt helt utan socker! 

Jag fick hjälp av Tigerns kusin att göra i ordning hallon- och citronvatten. Han la omsorgsfullt i hallonen och placerade citronskivorna fint uppepå. Helt fantastiskt alternativ till saft. Vi dricker sällan (aldrig) saft hemma men lite naturligt smaksatt vatten är aldrig fel.


Vimplar hade vi både högt och lågt! Vimplarna i taket kommer från Lagerhaus och 10 meter kostar 69 kronor. De är i ganska styv papp fästa på tygband så jag tänker att våra två längder får följa med på ett gäng kalas till! Den lilla är helt uppenbart ett hemmabygge. 

Mina finaste fina! Så här glada förtjänar de båda att vara! 

Helst ville Tigern äta upp till och med tallriken. Kul hade han i alla fall och det värmer det lilla mammahjärtat. Tallrikar och muggar kommer från TGR och var helt galet söta! Hyfsat pris också 10 kronor för 8 st. 

Den äldsta kusinen var helt klart en ny förebild för Tigern! Så himla roligt att se hur han svansade efter den 3 år äldre kamraten. Tror kusinen tyckte att det var lite roligt men när han behövde vara lite ifred hade han möjlighet att stänga in sig på vårt gigantiska sovrum. 

Helt tokkär i se små skorna som han fick i present av sin äldste farbror. Så himla gulligt när han tultade fram och plingade. Tror dock att han inte var lika förtjust själv. Här försöker en smyga och så plingar det för VARENDA steg en tar! 


Även den yngre kusinen var kul att leka med. Så himla häftigt att se hur leken utvecklas! De leker mer och mer tillsammans med varandra, en får ha lite uppsikt så de inte har ihjäl/skadar varandra men medvetenheten börjar verkligen komma. 

Nu är det ett hel år kvar till nästa kalas. Ska bli spännande att se vad som händer hända tills dess. Mamma har ju helt klart i och med helgen helt överlämnat stafettpinnen för barnkalas. Nu är det vi barn som är mammor och ställer till med kalas. Galet! 

Nu ska jag krama lite på min dretonge! Han har dragit på sig en förkylning som heter duga stackarn. Tur han har föräldrar som tar hand om han i sånna lägen <3 

Chip! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0