Sjalträff

I förra vecka hade vi en liten sjalträff. Det har kommit några nya bebisar nu i bekantskapskretsen och vi har alla olika erfarenheter av bärdon. Humlan är sjalad sen dag ett och vi har faktiskt sålt vagnen då den bara stod i vägen. 

Humlan visade sig vara lite för intresserad av sjalen för att agera förevisningsbarn så vi lånade ett gäng dockor istället. Vi ville prova på att knyta enkel ryggsäck med ett santa toss. Kan lägga in lite länkar om någon är intresserad annars går det bra att söka på youtube. Enkel ryggsäck är ett bra knyt att börja med på ryggen, det är viktigt att bara ha ett lager tyg över ryggen på bebisen fram till ungefär 6 månader för att inte få för mycket tryck mot ryggraden *   **. Santa toss är helt sonika sättet en får upp barnet på ryggen. 

Så himla härligt att få klämma och känna på lite andra sjalar och selar. Det tyckte även Humlan som glatt smaskade på vår Hoppediz. Den sjalen har en speciell plats i hjärtat vill jag lova! 

Med tre föräldralediga mammor så hade vi självklart lite knytlunchfika. Knyt konceptet är verkligen så himla fint och blir alltid fantastiskt gott! Älskar att vi alla får vara med och bidra ❤️ 

Fick bita mig i tungan för att inte norpa med mig den här fina teburken! Så fin! 

Hoppas vi får till fler tillfällen och kanske några fler föräldrar och barn för det var riktigt trevligt! 

Chip!

(*) jag är inte bärcoach så läs gärna på lite mer själv om du är intresserad av att bära. Precis som allt annat är säkerhet och ergonomi viktigt! 

(**) detta gäller för vävd bärsjal. Trikåsjal bärs enbart på mage och med flera lager tyg över ryggen. Sele rekommenderas på rygg från först sex månader då de inte ger samma stöd för nacken som en bärsjal gör. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0